Wat en hoe in Japan?

Een goede voorbereiding en vakantie-voorpret!

Hoe werkt het openbaar vervoer in Japan? Hoe moet ik me gedragen in een restaurant, een Japans badhuis of een Japanse tempel? Moet ik nou wel buigen of juist niet? De Westerse toerist die voor het eerst Japan bezoekt, heeft veel vragen over het land van de rijzende zon. Een goede voorbereiding draagt bij aan een aangename en ontspannen reis. Daarom organiseert Japanologe Maria van den Broek (www.tonbo.nl) op zaterdag 3 september 2022 van 10:00 tot 13:00 uur weer een cultuurlezing over Japan bij Shofukan. Deze lezing zal in het Nederlands worden verzorgd en is bedoeld voor iedereen die op reis/vakantie naar Japan gaat en kennis wil maken met de Japanse gewoonten en gebruiken. Naast algemene informatie over het land Japan, de verschillende religies, de Japanse taal, omgangsvormen en eetcultuur, zal de presentatie ook allerlei praktische informatie en tips bevatten.

Voor meer informatie, vragen of aanmeldingen kunt u een mail sturen naar info@tonbo.nl of bellen naar 010-4853624. Tonbo verzorgt tevens cursussen Japans voor beginners en gevorderden.

Informatie

Docent

Maria van den Broek.

Lestijden

Voor de lezing zijn nog plaatsen beschikbaar; u kunt zich aanmelden via email. Nieuwe data worden aangekondigd op deze pagina of via Facebook.

Lesstof

Hand-outs.

Lesgeld

Kosten voor deelname bedragen € 37,50 (inclusief BTW) per deelnemer.