Goed nieuws op de valreep van 2014: na bijna 3 jaar juridische strijd heeft de Raad van State (sic) gisteren het hoger beroep van het Ministerie van SoZaWe ongegrond verklaard en Shofukan in het gelijk gesteld omtrent de bouw van het traditionele theehuis Senshin-an in februari 2012. Een mooier einde van 2014 en een beter begin van het nieuwe jaar – waarin Shofukan 10 jaar bestaat – kunnen wij niet verzinnen! Meer info in dit persbericht (ook in Engelstalige versie en versie in het Japans). Ook kunt de FAQ over de gevolgen van de uitspraak raadplegen (zie ook de FAQ in English), alsook de officiële brief van het UWV downloaden. Dank iedereen voor de steun in deze slepende zaak de afgelopen jaren – niet in de laatste plaats onze geweldige advocaat mr. J. Luscuere!

Uiteraard heten we u bij dezen tevens van harte welkom op deze nieuwe website. We hopen dat niet alleen het eigentijdse jasje u bevalt; alle informatie is ook beter te vinden via het menu hierboven. Wij hopen u op deze pagina’s in de toekomst nog beter van dienst te zijn. We zijn benieuwd naar uw mening over Shofukan op de pagina Beoordelingen.

Shofukan opende op 8 oktober 2005 haar deuren en dat betekent een feestje om het tienjarig bestaan te vieren. We doen dit graag met u op zaterdag 10 oktober 2015; die datum kunt u vast in uw agenda zetten. U kunt dan weer genieten van diverse demonstraties en meedoen aan een aantal workshops. We houden u op deze plaats en via onze nieuwsbrief (waarop u zich hieronder kunt abonneren) op de hoogte van het programma.

Het team van Shofukan wenst u een gezond en inspirerend 2015!

Share →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *