Beoordelingen

Hieronder vindt u alle beoordelingen van bezoekers van Shofukan:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shofukan
Average rating:  
 7 reviews
 by Anneroos Gerritsen
Kennismakingsworkshop Ikebana

Erg leuk om een korte kennismaking met Ikebana te horen en te praktiseren. En me te realiseren dat daar een hele wereld achter zit. Bijzonder, net alsof je een nieuwe taal gaat leren. Leuk dat er ook ook cursussen Ikebana bij Shofukan starten.

 by René Portielje, Ondernemersklankbord
Rustige vergaderlocatie

Mooie rustige vergaderruimte in een oude kleuterschool. Herinnering aanmerkenden is in gebouw en inrichting goed te herkennen. Historisch gebouw in de oude dorpskern van Oud-Charlois. Aan een historisch hofje. Op een mooie zomerse dag in juni de uitgebreide lunch genuttigd en vergaderd in een mooi aangelegde tuin. Veel stilte.

 by Jiska Oosterwijk/OKB
Bijzonder plekje in Rotterdam

Wat een bijzonder plekje in Rotterdam! Rust en reinheid straalt er van af. Alles nog mooi in originele detail en een prachtig theehuis in de tuin. Een heerlijke plek om een vergadering te houden zeker in deze corona tijd. Aan alle maatregelen waren gedacht en de 1,5 meter afstand was prima geregeld. daarnaast was alles keurig verzorgd. We komen zeker nog een keer terug!

 by Mirjam van Oosterhout
stijlvolle theeceremonie

Een oase van rust in het mooie hart van Oud Charlois. Mijn collega's en ik stonden stil bij mijn afscheid van Woonstad Rotterdam met een theeceremonie. Gemengde verwachtingen in de groep, maar na de theeceremonie was iedereen om. Eerst natuurlijke stilte, daarna vol vragen en belangstelling. Mooie uitleg, indrukwekkende ceremonie en een sfeervolle plek. Heel fijn dat het ook Coronaproof kan in deze tijd. Ik kom echter zeker terug voor de theeceremonie in het theehuis als dat weer kan.

 by Kathrin

Wij waren met een groep kinderen op bezoek bij Shofukan om de stenen te bekijken in verband met een workshop. Tini gaf een heldere rondleiding met veel interessante informatie en kon de kinderen enthousiast over alles uitleg geven. Een bijzonder bezoek in een bijzonder mooie tuin! De blaadjes van onder andere de rode acers, mossen en stenen blijven op je netvlies staan.

 by Olof Fredrikze
Wat een rust!

Een geweldige plek in de drukte van de stad. Je moet het maar weten te vinden!

 by Vincent Wuisman

We hebben erg genoten van de volle aandacht en rijke rust afgelopen donderdag. Het was zeer de moeite waard. Veel voorspoed met jullie mooie centrum