Voorjaarsprogramma 2017
Terwijl de winter zich in al zijn hoedanigheden met de natuur probeert te bemoeien, zijn de activiteiten van Shofukan in het nieuwe jaar weer van start gegaan. U kunt bij Shofukan lessen volgen in zen-meditatie, Japanse taal, Japanse kalligrafie (shodo), Shinto-oefeningen, stokvechtkunst (jodo), bloemsierkunst (Ikenobo ikebana) en Japanse thee (Urasenke chanoyu). Onze overige activiteiten tot de zomer kunt u als immer vinden in de agenda op Facebook: de workshop Wat en hoe in Japan?, theebijeenkomsten in Senshin-an, sushi-workshops, filmavonden en Verborgen Tuinen 2017. Heeft u vragen, aarzel dan niet en stel ze ons via info@shofukan.nl.

松風会 | Matsukazekai
Wanneer u het belangrijk vindt dat de tuin, het theehuis, de dojo en de bibliotheek van Shofukan goed onderhouden worden en wij alle activiteiten onverminderd voor u kunnen blijven organiseren, nodigen wij u uit om als lid van de Matsukazekai (松風会) vriend te worden van Shofukan. Wij zijn zeer verheugd Zijne Excellentie de ambassadeur van Japan in Nederland, dhr. H. Inomata, aan u te mogen presenteren als beschermheer en erelid van de Matsukazekai. Zijn inspiratie wordt gedragen door vele bekende en particuliere vrienden en bedrijven, die u al voor zijn gegaan. Met een relatief klein bedrag steunt u jaarlijks ons werk; u kunt uw gift bovendien voordelig aftrekken bij uw belastingaangifte, of u ontvangt een voucher voor een kennismakingsles bij Shofukan. Meer hierover leest u op onze sponsorpagina.

Bereikbaarheid
Tenslotte willen we u wijzen op de actuele afsluiting van de Maastunnel van Noord naar Zuid. De tunnel is regelmatig vanaf 22:00 u en in het weekend in deze richting dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de Erasmusbrug, maar komend uit de richting Den Haag is omrijden over de ring West, via de Benelux-tunnel, efficienter. U neemt dan afslag Charlois; het vervolg vindt u in onze routebeschrijving.

Share →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *